Verstoppingen 2019-03-12T15:45:45+00:00

Verstopte keukenafvoer

Verstoppingen Heemstede, verstopte keukenafvoer Heemstede, riolering verstopt Heemstede, afvoer verstopt  Heemstede, wc verstopt Heemstede
Loodgieter Heemstede

Eigenlijk zijn er veel redenen achter verstopte keukenafvoer, omdat dit kan gebeuren vanwege de resten van eten, zwaar gebruik van gootsteenafvoer, enz. Dit alles zorgt ervoor dat de riool naar de riolering loopt. Wat de reden ook is, het verlamt het eenvoudige dagelijkse leven, zoals het schoonmaken van gewassen groenten en fruit en vele andere dagelijkse activatie. Maakt u zich geen zorgen, ons loodgietersbedrijf uit Heemstede zal u nooit in zo’n situatie achterlaten, Bel 023-2001414

Het probleem oplossen

Zoals we eerder vermeldden, onze loodgieters hebben jarenlang ervaring, dus zullen ze het probleem zorgvuldig onderzoeken om zeker te zijn over de exacte plaats die het probleem veroorzaakt, dan zullen ze het probleem meteen oplossen en daarna ze zullen een aantal testen doen om ervoor te zorgen dat het water weer goed in de afvoer loopt en het probleem is volledig opgelost. Daarna laten ze u weer genieten van je dagelijkse activiteiten.

Houd uzelf niet geïrriteerd of niet in staat om uw dagelijkse activiteiten te doen, want verstopte keukenafvoer problemen neem gewoon contact op met ons bedrijf.

Riolering verstopt

Het komt regelmatig voor: de riolering is verstopt. Het is zaak dit snel op te (laten) lossen, om overlast te beperken. Zoek op het internet naar een ontstoppingsbedrijf, bijvoorbeeld: ‘ontstoppingsbedrijf Heemstede of ‘ontstopping Heemstede. Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen. Een leiding raakt regelmatig verstopt doordat er water in de riolering blijft staan. Dit is vaak een teken van het verkeerd aanleggen of het verzakken als gevolg van veel regen van de leiding. Na tijden van droogte kan er ook een verstopping plaatsvinden. Wortels van planten en bomen zoeken naar de dichtstbijzijnde bron van vocht, in dit geval de rioleren. Deze wortels vinden een weg in de buis door een foutieve aansluiting of een lek. De wortel groeit hierdoor verder in de buis en zal na loop van tijd de gehele buis verstopt raken. Door het stilstaan van het water koekt het aan en zal na enige tijd een verstopping veroorzaken. Foutief gebruik zorgt ook voor verstoppingen. Natte toiletdoekjes zijn niet geschikt voor het riool. Deze lossen niet op zoals ‘gewoon’ toiletpapier en blijven vaak hangen. Zo kan er waterschade ontstaan doordat water niet uit een afvoer wegloopt of zelf omdat er een leiding is geknapt. Een nare bijkomstigheid is dat er een stank vrijkomt die uit de leiding omhoog vliegt. Deze rotte lucht is niet lang vol te houden en dient direct afgestopt te worden. Bel 023-2001414

Afvoer verstopt

Redenen afvoer verstoppingen

De grootste reden waarom een afvoer verstopt raakt, is omdat mensen zich niet bewust zijn van wat ze in de afvoer gooien. Alles gaat, van eierschalen tot keukenoliën.

Gooi nooit vet of koffiedik in de afvoer. Vet, zelfs als het wordt gebruikt met heet water, zal op een bepaald punt stoppen en stollen. Heet water vertraagt eenvoudigweg het proces en duwt de toekomstige, vette verstoppingen verder naar beneden in het afvoersysteem waar het moeilijker toegankelijk is. Wat betreft koffiedik kunnen ze ook leiden tot verstoppingen en mogelijke rioolreiniging.

WC verstopt

Hoe kunt u een wc ontstoppen?

Een verstopte wc is ongetwijfeld een zeer frustrerend probleem dat u zo snel mogelijk wilt oplossen. Verstopte toiletten zijn het soort huisnoodtoestand dat steeds erger wordt naarmate de tijd vordert, en dat een huis onleefbaar kan maken. Het doorspoelen van vochtige doekjes in plaats van toiletpapier zou tot 75% van de rioolverstoppingen per jaar veroorzaken.

Neem direct contact met ons op